perjantai 6. tammikuuta 2017

Taittuneet kohdat

Narskuvaa uutta vuotta!
Pakkasta on raikkaat -26 astetta -mikä ihana sää ulkoiluttaa petivaatteita. Samalla eliminoin oman mahdollisuuden kellahtaa täkin alle päiväunelmoimaan. Harmi, sillä joululahjaksi saamani tattariakanatyyny tainnuttaa leppoisalla rahinallaan unien ihmemaahan.

Vuodet ovat vaihtuneet. Taitekohdat ohitettu, aloitettu uudesta almanakasta. Kerrottakoon tämä aikamatkailijoille, kalenterin kätkijöille sekä ajantajun hukanneille. Vuosi 2016 jatkoi kohdallani samaa valjujen, virttyneiden ja värittömien vuosien sarjaa kuin muutama edellinenkin. Vuodessani ei ollut mitään huippukohtaa, toisaalta ei selkeää aallonpohjaakaan. Ilonaiheita ja -hetkiä satoi tasasenaan. Sen verran ettei lampaan laidunmaat päässeet kulottumaan. Arki aaltoili ilman vaahtopäitä. Myrskysikin vain kahvikupissa. Vuosi kiteytettynä: Pläääh!

Toivon tälle vuodelle vauhtia, väriä, vipinää. Kiirettä, kuohuja ja kipinää! Olen valmis!!


J.k. Koska bloggaaminen(kin) on sosiaalista toimintaa, niin käännyn puoleenne. Haluaisittekos kertoa/ vinkata/ vihjaista toiveaiheitanne kirjoituksille? Ynnä muulle sepustukselle. Onko heti naukaista asiallista aihetta, johon kaipaatte savolaisen lampaan näkökulmaa? Varatutkin asiat vaivataan.