lauantai 27. heinäkuuta 2013

Eilen repesi

Aamua!

Fillaroimme kaupungin halki supermarkettiin. Siinä ostosluolaston pihassa laskeuduin hyvin sulavasti (hellekin edesauttoi valumaa) satulasta. Heilautin jalkaa kuin kolmen metrin cancantanssija. Rusahti, ilma suhahti. Housut repes! Ei johtunut piukeasta kangasmäärästä, soivista saumoista tai muusta kittanasta. Hapero on haperoa. Löytyy se sitten metsästä taikka halpaketjumyymälästä. Vain sienestys on taloudellisesti kannattavaa.

Että mitäkö sitten tein? Noh, ostokset tietysti. Kävin toki sovituskopissa omin silmin toteamassa, että kesälahkeen rahkeen määrä on mitallinen. Tottahan toki revennyt hautavajoama on persvajoaman kavereita eli ratkile sijaitsi juuri Aunuksen alapuolella. Paljas klisee! Kalsongit kunnossa, joten kuutamo peittyi puuvillaan. Ei siis avaruudellisia uutisia.

Harrastan vain itseironiaa, en -paljastelua, joten kiitin pitkästä paidasta ja nimesin nimettömille peittävän kunnian. Mitä tästä voi jälkiviisastellen oppia? Luontevaa on hekotella vain ehjissä housuissa. Koettu o.

Ratkiriemukasta päivää, nauramatta, teille muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti