sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Oranssiokraisen oven takana

Heinäkuista aamua!
Keskikesä toi mukanaan helteet -p*rk*l*! Se säistä.

Muuttolaatikostakin päivää. Olen nyt muuttanut, vaihtanut majaa, siirtänyt luuni, uusnurkkaistunut. Asustan viehättävän oranssiokraisen oven takana. Olen asettunut. Tavarat ovat löytäneet lähes kivutta paikkansa ja vanhan asunnon haikeus haalistuu päivä päivältä. Kotiutumisesta on vielä liian aikaista puhua. Nykyinen asunto on uusi, uljas ja upea!

Majanvaihto sujui käsiohjelman mukaan. Tarjolla oli draamaa, suuria ilmeitä ja kuuluvaa äänentoistoa. Muuttokuormaus-kuvaelmassa esiintyivät tyrannosaurus rex, brontosaurus, eläkeläinen, eläkeläiseksi tahtova, Teini ja minä. Bujaa! Kuvaelmalle ei ole toivottu uusintanäytöstä. Kiitän kaikkia mukanaolleita sydämeni, lihasteni sekä polkupyöränkumieni pohjasta! Rahtaavimmissa draamoissa on aina kuomullinen komediaa. Me loimme (s)oivan arkishow'n. Varovaisesti voisi puhua maalaisspektaakkelista.

Olimme siivonneet viikon (olen hieman tarkempi kiillottaja) taaksejäävää asuntoa vain tullaksemme täysin pesemättömiin nurkkiin. Edellinen asukas oli tulkinnut pakollisen loppusiivouksen koskemaan ainoastaan muita, samoin kuin viikkosiivouksetkin. Kahden vuoden kuonat, yäk, liottivat viemäriin ammattilaiset. Sillä välin täyttyi verkkovarasto.

Kerraten: muutin kolmiosta yksiöön. Oiva tilayhtälö. Seitsemäntoista (!!) kaapin sijaan käytössä on kolme. Ahdasta on, eikä autuaammaksi käy. Ankaran karsinnan, lisäharvennusten, sukulaissijoittelun sekä lahjoitustenkin jälkeen verkkovarasto ulvoo, hyllyt notkuu ja kirjahylly pullistelee. Minkäs enää teet? Tämän askeettisempaa minusta ei saa, meillä vain on niin ihania tavaroita. :).

Kaiken muuttomylläyksen keskelle saapui ilosanoma Savon ytimestä. Teini hyväksyttiin (taas& toistamiseen!!) yliopistoon!! Kahdesti hakenut, toistamiseen hyväksytty. Lahjakas ottaa vaativankin alan haltuun. Onnistumiseniloon sekoittuu suuuurta eroahdistusta. Teini vaihtaa paikkakuntaa! Jeesuksen parta, mää rämähdän. Käsittelen asiaa lähempänä syyskuuta. Nyt olen kyvytön.

Toivottelen yksiön nurkasta sopivankokoista sunnuntaita teille jokaiselle! Olen muuttanut -vihdoinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti