maanantai 29. marraskuuta 2010

Bitittää

Muanantaita itse kullekin!
Tällä viikolla sitä käännetään vuoden viimeinen kalenterinlehti...

Loppuviikko meni sellaisissa nörttihöyryissä, että otsat pois. Sukumme Luotto-Nörtti kävi asentamassa tähän masinaani muutaman uuden ohjelman ja parit päivitykset. Koneeni on muutaman vuoden vanha eli teknisesti ikiwanha. Oldies oikeastaan. Itse en hidastele, mutta koneeni hitauden olen laittanut merkille. Luotto-Nörtti kertoi, että se johtuu muistitilan vähyydestä. Elävää arkipäivän ironiaa! Iso-Gee syö aivotilaani, mutta vaikutus näkyykin koneessa... Bitittää! Nörtti oli positiivinen: nopeutta voi lisätä ostamalla lisää muistia. Näin se on tehtävä ja pari gigaa käyttäjällekin. Jaksan sitten gigatella.

En olisi tarvinnut näitä ohjelmia ellei graduni tekeminen niitä vaatisi. Palaan Iso-Gee -aiheeseen kuin mummo ilmaiskahvikupposelle... Työ ei etene, jos ohjelmia ei ole. Narisen kirjoitus kirjoituksella Geeni suuruutta, mutta se on oikeasti perusgradua työläämpi, joten kitinäkierroksetkin ovat sen mukaiset. En saanut aihetta ja puolta valtakuntaa, vaan koko laajan maan! Tämä tieto vain niille, jotka ovat jo yhden, jos toisenkin, gradun tehneet. Urbaanit opiskelijalegendat kertovat letkeistä studeeraajista, jotka kasaavat geensä viikonlopussa. Silmät kiinni, yhdellä kädellä, ilman kirjoja ja ihan jurrissa. Näinpä& näppärästi, uskoo ken tahtoo. Minä en kuulu heihin. Aina ei jaksa naurattaa, varsinkin jos seisoo suonsilmässä otsaansa myöten. Näkymät on vetiset ja kauas on vaikeuksia nähdä. No, turvehoidonhan siinä saa seisomalla ja vieläpä ilmaiseksi, mikä sopii pennin venyttelijöiden kerholaiselle. Iho hohtaa vaikkei otsassa aina loistaiskaan!

Loistavaa ja loistokasta päivää teille hyvät pallontallaajat!

*
Vinkkaus:
Jos oma elämä on liian suloista, hattaraista ja vaaleanpunaista voi vastapainoksi lukea ruotsalaisen Mons Kallentoft'in dekkarit Sydäntalven uhri ja Suvisurmat. Kirjojen ahdistava ja painostava tunnelma, kurjat ihmiskohtalot ja yhteiskunnan näkemättömyys ovat vertailukohtia vailla. Aiheensa kirjailija hallitsee. Ei sovi onnellisille, eikä onnettomille. Synkistelijät iskekää kirjaan kii!

1 kommentti: