sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Täysin tautinen juttu

Hello kaikki kansa!
Hienostelijoita ja herkkähipiäisiä varoitetaan: teksti sisältää inhorealismia. Otatte vastaan sen mitä tulee. Niin halutessanne tai poistutte muualle avaruuteen.

Olen hippastellut koko viikon flunssan kanssa. Tilanne on ollut kurkunpäätä kutkuttava. Keskiviikkoon mennessä erät olivat tasan (tarkkaan räkä). Loppuviikosta flunssa taklasi -ilman syytteiden ostoa- minut, lennätti kunhan vain ennätti Nuhalaan.

Viikonvaihteen olen saanut omin silmin nähdä, että ihminen on alkulimaa. Ihminen on alkulimasta. Minusta sitä valuu joka onkalosta (jonka voi näyttää päivänvalossa sakoitta -säädyllisyys elää minussa!). Niistäessäni Teini tukkii korvansa. Olen äänisaastetta. Itse ihmettelen mistä minut on todellisuudessa tehty, sillä joka kerta niistäessäni saan aikaan myös takaääniä. Oikiaa ilokaasua. Epäily hiipii sieraimiin (jos jottain haistaisin), en olekaan ylipainoinen, vaan täyteen puhallettu! Nyt venttiilini vuotavat. Yskäisy vain ja olen Nicole Richie. Apua! Flunssan kytkykauppaa.

Voisihan olotilani nähdä myös kansanhuvina. Istun nenäliinoineni, punaisine nenineni ja verestävine silmineni autenttisessa Räkälässä. Kirjaimellisesti. Ilman promilleja. Ryin, rohisen ja limoitan kotisoffalla -homemade phlegmic house. Kausiflunssan konkretisoitumaa. 'In se magma ruunt -Suuret sortuvat itse toistensa päälle'. Jo vain! Kaksin kerroin köhiessä voin ikäväkseni todeta väitteen todenmukaiseksi. Painun kasaan kasaksi itseni painoksi. Keuhkot kiittävät, ilmattomuutta niittävät. Antiikkiset viittasivat sanonnalla kasvatukseen sekä liian jähmeisiin organisaatioihin, mutta minä en sinne asti näe. Köh köhh.

Muistutan kyllä pahasti myös kuivan kesän jäljiltä hoippuvaa piirroshahmoa. Hattivattia. Naama on harmaa, renkaat (kuinka monta kerrosta silmäpusseja voi yhdelle ihmiselle kasaantua ennen kuin silmälasit kiristävät?) mustuvat hetki hetkeltä tyhjien silmien ympärillä ja käynti on huojuvaa. Odotan happisalamaa! Hapenpuute ei ole hauskimpia juttuja... Flunssan flegmatisoimat toverit, liittykäämme tautirintamaan ja kokoontukaamme ylös vuoristoon! Terveet päivät välähtävät meillekin!

Tämä oli aivan tautinen juttu. Totta -tottakai. Terveempiä päiviä sinne, pitäkää lippu korkealla!

2 kommenttia:

  1. Voi räkä! Tauditonta tiistaita ja pikaista paranemista toivotetaan kera kastriittisen katin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myötätunnosta -kyllä elämä tuntuu sittenkin voittavan alkuliman!

      Ja vaivanen katti saa kaiken sympatian mitä on!!

      Poista