sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kasassa on

Sunnuntaita!
Sataa, mutta mitä siitä, kunhan vain helteet ovat ohi. Päivään istuva ylistys: Halleluja!

Huomasin, että viikkohan on vierähtänyt enkä ole blogiani kasannut. Olen ollut polvillani viraston, jos toisenkin luukuilla. Oli onni, että ostin tilkkutäkkiäni varten napakoita kankaita. On mistä ommella uudet polvipaikat hiertyneiden tilalle. Mutta kasassa ovat, hakemus-anomukset, housut ja polvirukoukset. Minä en elvistele, minä polvistelen.

Suunnitteilla olisi, että olisin valmis vuoden päästä. Valmistaudumme valmistumiseen -jos vain Luoja sekä professorit sen suovat. Kasassa olisi koko akateeminen kakku! Teoreettista, mehevää ja valaisevaa sitä on ollut kasata& täyttää. Polveiltu on. Kunhan vielä vähän opin, niin sitten siivuttelemme oppineiden hedelmiä. Seisoen.

Minun sängynrunkokin saapui perille. Sen toi silkasta ystävällisyydestään tuttavan tuttavallinen tuttava. Setä, jolla oli kultakoruja yllään määrä, jolla häikäistäisiin Ameriikan räppärit taikka pullistellaan välilevyjä! Se on bling-bling-bling. Kantoapuna sedällä oli teinipoika, joka oli muuten vain kultainen. Saimme Teinin kanssa kasattua rungon ihmeen helposti. Teini oli aivo-insinööri& piällysmies ja minä toimin lihasvoimana& apumiehenä. Lystiä oli (lähinnä niistä ns. lihasvoimistani) ja valtavaa onnistumisen riemua! Hallelujaa!

Se on se ainainen ihmettelyn paikka: Kun uusi huonekalu tulee kotiin, niin muissa tavaroissa syntyy mahdotonta liikehdintää. Liikekannalla koko meidänkin huusholli, kun runkopatja sai metallirungon! Elämä pyörii ja pyörittää, mutta pyöriminen ei pyörryttänyt. Kaikella on nyt uudet paikkansa, osa kieri varastoon. Tilkkutäkkinikin etenee kaistale kerrallaan... 'Festina lente -Kiirehdi hitaasti'. Ompelukoneen kaasupoljin kiirehtii, mutta itse työ etenee verkkaisemmin. Levollista näin.


*
Vinkkaus:
Katselen muitakin kuin amerikkalaisia DVD -elokuvia. Saksalainen Väärentäjä on tositarinaan perustuva elokuva keskitysleirivangeista, jotka pelastaakseen henkensä ovat pakotettuja jatkamaan sotaa maailmanhistorian suurimmalla rahanväärennöshankkeella. Ajatuksia herättävä elokuva, joka on Oscarinsa ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti