torstai 5. elokuuta 2010

Kaikki kiertää

Se o aamu ny!
Huomenta vuan kaikki killisilmät ja muut intomielet! Olen palannut sekä tehnyt paluun. Tämä on lampaan toinen tuleminen nro 3. Kuten huomaatte, olen ollut sukuloimassa Savossa. Hupia oli, mutta pakko se on todeta, että parin päivän päästä sekä vieraat että silakat alkavat haista. Kotona on nii-iin raikasta olla!

Tilkkutäkki -projektini sai kangasta alleen ja nyt lepattaa lupaavasti. Kyllä siitä vielä soffatäkki tulee... Kuten arvelinkin, aina voi luottaa siihen, että Äidin& Mummon varastojen kätköistä löytyy. Sain vielä nostalgiaa ja lapsuusmuistoja kankaiden päälle. On se kumma kuinka kankaanpaloista ja paloista kangasta kiertyi niin monta värikästä tarinaa. Muistot kukki! Varastoista löytyi lisäksi Tupee lähtee -tuuletinkin. Kaupasta tuollaisia ei saa, ei enää Kekkosen kauden jälkeen. Ilma kietää muuallakin kuin pyörän renkaissa. Autuutta!

Tämä kesä on ollut yhtä hulinaa. Tämä on paljon sanottu, mutta ihmisten elämässä, jossa ei tapahdu arkea arvaamattomampaa, on yhteen kesään ilmaantunut toimintaa, tapahtumaa ja tajunnanvirtaa kilowatti tolkulla. Nyt minulle on se kauan, kauan, siis totisesti iankaiken haaveilevani sänkykin tulossa!! Uskomatonta, mutta kyllä se vaan tulossa on. Punkanranka tekee vain kurkistuskäynnin Siskon nurkissa ennen kuin se nostetaan tutun-tuttavan-tutun työmatkalaisen autoon. Ja näin meillä on sänky! Tein Runko -rahastostani tarpeettoman. Ihan heti en olisi uskonut, että se tapahtuu jo nyt, mutta tapahtuipa kuitenkin. Vanhemmat maksoivat puolet rungosta, mikä on enemmän kuin reilua. Minä uinahtelen puoli sponsoroidun sängynrungon ja lahjoitetun runkosängyn myötä alitajunnan uumeniin. Unet on lahjaa :) Sängystä säästyneet pennoset kierivät Teinin uuteen koululaukkuun. Raha se kiertää köyhänkin taloudessa, tosin pienempää ympyrää kuin varakkaammilla!

'Dum fata sinunt vivite laeti -Eläkää iloisina niin kauan kuin kohtalo suo'. Minäpä iloitsen ja riemuvirttä veisailen, sillä totiseti minulla on syytä juhlaan. Joskaan en ihan noin passiivista elämänroolia suostu niskoilleni ottamaan. Suotavaa tai ei, suotava on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti