sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Mausteiset nurkat

Päevee!
Pääsiäisen toisesta päivästä se ensimmäinen on avattu. Huomenna on suurempi päivä!

Ajankohtaisuuksista omiin ympyröihin. Muurahaiset ovat tehneet vuosipaluun. Argggh! Viime keväänä niitä häädettiin mm. suolalla. Tänä vuonna kokeilemme jotain uutta. Elämäänsä voi maustaa niin monin tavoin... Oletetut muurahaisreitit on miinoitettu chilijauheella ja kanelilla. Katsotaan miten nämä mausteet purevat. Hyönteisille on pystytetty nyt tienviittoja Hornaan, Hevonkuuseen ja Lipettilään. Ottakoot uuden suunnan!

Teini in-ho-aa murkkuja (vain näitä kuusijalkaisia), joten hän rakenteli suojavallin huoneeseensa. Käytännössä se on kontaktimuovia kynnyksellä. Hänen kevätseurantanaan on kuinka moni luvaton/ huolimaton kipittelijä jää liimapintaan kiinni. Ensimmäisenä olin tietysti minä! Kukas muu jalkoihinsa katsomaton?! Epätavallisuus tarrasi jalkapohjaan.

Ei me nyt ihan luomuja olla eli on meillä yksi nk. virallinenkin muurahaisansa viritettynä. Minua vain epäilyttää onko tötterössä enää tuhovoimaa. Varmistan taisteluvoittoani niillä mausteilla. Ei vara venettä kaada, eikä eno. Tehokkaintahan olisi (en suostu käyttämään superjauheita tai nirri veks -sumutteita) kaivaa murkkupesä esiin ja eliminoida kuningatar. Radikaalisiiven operaatio (=Mummoni). Ei suositeltavaa perusvuokralaisen vapaa-ajan toimeliaisuutta. Verettömillä kotikonsteilla mennään. Pitäkää peukkuja, että chili puree. Mausteet kunniaan ja kynnyksille!

Pääsiäistä voi viettää näinkin. Elinvoimaista jatkoa kaikille (paitsi niille sisälle tunkeville muurahaisille)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti