torstai 21. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä

Kiirastorstaita!

Tuli iso pötky! Näkemykseni vaalituloksesta. Onneksi olkoon vaan kaikille kansaa edustamaan valituille! Perstuntumalla menevät kaikki ne 39 (?) osaajaa tai lähes osaavaa. Äänestin, mutta en onnistunut kiilaamaan ainoalla äänelläni yhtäkään peräsuomalaista radalta. Sääli, sillä he näkemyksillään eivät tavoita minun etuani. Suomi on soinen maa.

Tällä viikolla istuin viimeisen kerran graduseminaarin piinaavassa penkissä. Nyt sekin on purkissa, paketissa ja pisteinä! Voimille otti, voimia vaati, muttei ylivoimaiseksi käynyt. Seminaariprässin läpi mankeloituna voisi luulla lampaankin olevan ohuen sileä eläjä, vaan pullistellen mennään. Voimallinen olo. Ohi on, ohi on, ohi on!

Nyt vetäydyn pääsiäisen viettoon, suurta viikkoahan tässä eletään. Lammaspata vaihtuu meillä lampaan lasagneksi. Viulu soi, mutta sitä ei syödä. Karitsoiden annetaan kasvaa, mutta käyttölambissa ei kitsastella.

Loppuun muistutus. Pääsiäinen ei löydy tuokkosista, höyhenistä tai munimalla, vaan uskomalla. Rakeista -sokerista tai suklaista -ylösnousemusjuhlaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Hänksiltä pääsee mahtava paukku, mutta Soinilta pääsi se mahtavin jytky!

    VastaaPoista