sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Talonrakennusprojekti

Kolmatta adventtia!
Tänään meille tehdään talo. Kyseessä on uudisrakennus. Tontin hankinnassa meitä on auttanut metallinen Äidin desing -tarjotin.

Tarvekartoituksen, rakennuspiirustukset sekä materiaalivalinnat tehtyään Teini kävi läpi hyvin kevyen ja erittäin myötämielisen lupa- ja rahoituskierroksen lampaan kanssa. Päätös oli yltiömyönteinen: Talo toteututaan!

Teini rakentaa piparista. Pipari -tuotteiden edut tulevat esille erityisen hyvin pientalorakentamisessa. Kaikki tähän rakennustyyppiin liittyvät rakenteet ovat helposti toteutettavissa juuri pipari -tuotteilla.

Hallittu, sokerinen sekä selkeä kokonaisratkaisu nopeuttaa olennaisesti rakennusprojektia, joka aloitetaan ja lopetetaan tänään. Se tekee rakentamisesta hallitumpaa. Myös epätodennäköiset työvirheet voidaan elimoida ja häivyttää jo rakennusvaiheessa, kuitenkin viimeistään sokerikuorrutteella.

Tämäntyylinen pientalon kausirakentaminen voidaan toteuttaa joko levy- tai elementtirakenteina. Elementin etuina ovat asennusnopeus ja materiaalien optimaalinen käyttö. Tämä edellyttää taloelementtien etukäteissuunnittelua sekä leikkausta määrämittaan ennen paistoa. Apukätenä projektissa toimii savolainen lammas. Eläinten tai omaisten oikeuksia taikka Suomen työaikalakeja ei ole poljettu. Lammas (totinen lupaus annettu) ei käytä harmaan talouden riisto-ohjelmia verottaessaan koristekaramellipussia.

Piparia on käytetty menestyksekkäästi pientalojen runkomateriaaleina jo keskiajalta lähtien. Räätälöity viimeistely, laaja mallisto ja näyttävä kokonaisuus tekevät tästä talosta nautittavan naposteltavan toiveiden kodin!

Hyvä etukäteissuunnittelu, asiantunteva ammattimainen rakentaminen sekä tarkoin valittu kohde takaavat ettei tämä taloprojekti voi mennä piparix.

Makeaa sunnuntaita jokaiselle!

1 kommentti:

  1. Tekikö Teini oikein Hannu ja Kerttu-version kaikilla koristeilla ja herkuilla?
    Täytyisi varmaan itsekin joku joulu kokeilla, saisi ainakin kerran rakentaa itselleen talon :)

    Piparikasta kolmatta adventtia!

    VastaaPoista