perjantai 2. joulukuuta 2011

Pieniä asioita, vähän asiaa

Joulukuuta kaikki kansa!
On saatu avata jo kaksi luukkua adventtikalenterista. Makeeta!

Tämä on kevytsisältöinen kirjoitus, jolla on tavaushiettömyystakuu. Sopii vain asiapainontarkkailijoille ja uutisnälättömille. Aivolihasharjoitteet punnerretaan toisella kierroksella. "Ja jaksaa ja jaksaa ja..." Minäkin jaksan soittaa tätä levyä.

Oli synkkä ja myrskyisä sää. Tämän säärintaman seurassa sanaisen arkkuni uumenista ei kajasta kajoakaan. Idealamppu on himmeänä, eikä järjenvalolla edetä uutisiin. Vaan onneksi ei ole hellettä! Tässä oli viikon sää. Talousuutiset tulevat turkisten jälkeen.

Vaikka kuukausi vaihtui, minä olen samassa turkissa. Puolisanallisesti ilmoille heitetty utopia saada omistaa muukin turkis kuin tämä lampaantalja sai vihreän Siskoni hiiltymään. Hänen hiilijalanjälkensä höyryää vieläkin! Minä haluan olla välillä super ego arkisen ekoilun sijaan. Turhuuden turuilla turkiksissa. Mummon tai Äidin perinnepuuhkat saavat kuulema riittää minulle (Siskon lopullinen julistus) ja hyvä olisi, jos tämä turkishupakointi osaltani nyt riittäisi. Ughh, turkiton on tuomaroinut. Siskoseni on eläinten ystävä. Niinhän minäkin -vain hieman syvemmällä nahkoissani näköjään. Todellisuudessa minä en tee mitään turkishatulla tai -kauluksilla. Kunhan tässä turisen. Baskeri päässä talvisessa säässä ja pipolla töihin.

Nyt talousuutisiin. Tilipussista hyvää iltapäivää! Palkkatyöni jatkuvat. Jippiajee!! Olen innoissani luita sekä atomeja myöten. Työmäärä kasvaa, tehtävät lisääntyvät ja vastuu hankaa jo niveliä. Vuan mitäpä noista! Cee Vee kiittää kumartaen.

'Post scriptum -Jälkikirjoitus'. En voi taata vakavampihenkisempää kirjoitelmaa seuraavallakaan kerralla. Olen nääs liian työntäyteinen ;)

*
Joulukuussa on taikaa, joten vinkkaan välilukupalaksi todellista aikuisten satua. Cecelia Ahern'in kirja Suoraan sydämestä on aitoa viihdekirjallisuutta. Tästä kertomuksesta nauttii pää pilvissä ja sydän avoinna. Tarinan kaksi, elämäänsä pettynyttä, sydänsuruista saavat yliluonnollisen yhteyden toisiinsa pyyteettömän teon ansiosta. Juonikuviot ovat arkiajattelua suurempia. Vaaleanpunaisen ystäville, onnellisiin loppuihin uskoville sekä hyväsydämisille.

1 kommentti:

  1. Kyllä se niin vaan on, että jokaisen omat karvat ja kiehkurat saavat riittää lämmittimiksi. Jätetään turkit heille joille se kuuluu!
    Kun CeeVee kiittää niin toivottavasti IsoGee lähdemateriaalia niittää? ;D
    Työ tekijäänsä kiittää, loistokasta jatkosopimusta!

    VastaaPoista