lauantai 28. toukokuuta 2011

Puoli päätä Pälviä

Leppoisaa lauantaita!
Koko kurjuus iskee kerralla. Sääkin lämpenee. Puoli kuuta peipposesta, Päsäsestä ei Pälviäkään. Se on kesä kohta.

Silmäilin perjantaina lööppilehtiä. Ei olisi kannattanut! Siellä oli kuvakokoelma kansaedustajista, jotka ovat kääntäneet takkinsa asiassa XÖ. Paras ystävänihän -BFF- siellä taas kikkuroineen hymyili. Joku arvasi jo! Jeps, kyseinen hammastelija on kuin onkin Pälvi Päsänen. Lähestyn kohdettani rauhassa with all my loving. Minua ihmetyttää, että muori istuu edelleen uutta kautta kansaa edustamassa. Kenen edustaja hän on? Nainen on yhden sortin rasisti, ennakkoluuloinen puusilmä ja nyt takkinsa kääntelijäkin. Minusta hänen poliittinen uskottavuutensa ei kestä kasassa edes Jeesus -teipillä. Vaikka teipin sanotaan pitävän minkä lupaa, se ei siltikään ihmeisiin yllä!

Kuka hänet taas äänesti, ja minkä vuoksi, eduskuntaan? Ehkäpä kukaan ei halua hänen hoidettavakseen terveyskeskuksessa. Katsoivat, että Pälvin on armeliaampaa antaa hoitaa yleisiä asioita mäellä kuin perus Mäkisen yleisiä vaivoja. Humaania. Itse olisin hoidotta kuin hoidattasin särkyjäni em. vaimolla. Tämä on terveyttä ja tervettä luottamista itseensä!

Minähän en tunne kyseistä edustajaa henkilökohtaisesti eli kaikki tulkintani perustuvat tädin julkisuudenkuvaan, hänen omiin komentteihin ja julkilausumiin. Näennäisymmärtävän hyminän takana muori ei tunnu sulattavan kuin itsensä kaltaisia ihmisiä. Herttaisuuden verhoamaa passiivis-aggressiivista ylenkatsontaa ja kanavoimatonta kiukkua. Hänen maailmansa tuntuu kasatulta kuin lasten puupalikat. Huippupalikoina hän ja hänen wannabe täydellinen perheensä. Hieno torn/vi. Tornistaan muita voi piilohalveksia alhaisemman ymmärryksen, moraalin tai permanentin ihmisiksi. 'Est proprium stultitiae aliorum vitia cernere, oblivisci suorum -Typeryydelle on ominaista huomata toisten viat, mutta unohtaa omansa'. Raamatullisen homoa.

Kiva olla kansakunnan kaapin päällä. Laittaa vain mietityttämään, mitä Pälvin porukan omissa kaapeissa, kaappien takana tai pohjilla lymyää, kolisee taikka kumisee. Humaanius, huumori sekä älyllinen haasteellisuus kierretty kaukaa. Ei kierrätetty, toisin kuin omat poliittiset linjaukset, periaatteet tai ideologiat. Minkälaisen äänestäjäryhmän asiaa hän edistää? Ei minun etuja ainakaan. Herätkää jo!

Tosin minulla ei varmasti ole niin paljon hiekkaleluja haudattuna alitajunnan santaan kuin Pälvillä. Usko pois uskomaton sisar, että hienosti heijastat piilotajuntaasi viesteissäsi. Eikä tarvitse edes tukkaa nostaa, kun kallon sisältä kiljutaan. Vaan ainahan voi kääntää palttoonsa ja näyttää maailmalle vuorta. Minä melkein uskon sinuun ;) Ymmärtää voin kaikkea, mutta hyväksyä huomattavasti rajoitetummin.

Olen osa-aikainen ennustaja. Katselkaahan paikan päällä tai ruutujen ääressä kuinka Pälvi Linnan juhlissa esittelee taas tissivakoaan barbimekossa. Kuka haluaakaan olla Suomen oma Jordan? Miehellään on alleviivasti liperit, joten jammailla ei voi, mutta vaimon rintamuksen voi esitellä koko maalle. Tekopyhää. Niin läpinäkyvän tekopyhää. Pyhä lehmä sentään! Jotain rajaa kehiin, vaikka hyvän maun raja olisikin rajoittunut. Minä en halua nähdä joulukuussa Pälvin puolipuskureita -kiitos! Jääkää kotiinne tanssimaan. Säästäkää verkkokalvomme.

En kirjoita toistamiseen enää tästä ihmisestä. En jaksa, en edes rauhassa. Hän on niin tylsäkin, että "mä en haluu kuolla tänä yönä" tylsistymiseen. Eikä minulla ole punnittua puhetta kirjoitettavaksi, kuten ei Pälvilläkään ole mielipiteikseen. Me molemmat voimme hioa viestejämme... Toinen pyöröpalttoo päällä, toinen uljas ulsteri napitettuna.

Loppuun totean, että tämä ei ollut vihakirjoitus. Ei edes kirjoitusvirhe. Tämä oli herätäteksti vaihtaa takkia.

2 kommenttia:

  1. Minulla on jäänyt Päivin uusimmat kommellukset (kommentit) täysin kaappiin eli en ole niistä tietoinen. Voi pyhä Päivi sentäs, lääkärit ilman rajoja menettää sinussa hyvän linjanvetäjän ja taikurit ammattimaisen hatusta vetäjän sekä takinkääntäjän. Auta Armias meitä muita!

    VastaaPoista
  2. Sheep vastaa SalSalle:
    Minähän kirjoitin PäLvistä -en Päivistä... Henkilöt voivat kieltämättä mennä sekaisin ;)

    VastaaPoista