lauantai 30. kesäkuuta 2012

Työkö täällä?

Täällä ollaan!
Silloin kun en nuku, olen töissä. Viikko tiivistettynä.

Tapahtumat elämässä ovat kutistuneet työ-työ-työ -paketeiksi. Savolaisen lampaan arki lihaliemikuutioina. Antaa makua peruskuvioille ja värittää arkisoppaa. Muuttaa opiskelijan eloveden viinin (niin aromihöyryistä ei kesätyöt ole minullakaan) sijaan buljongiksi. Lusikoin suoraan työkattilasta.

Ensi viikon olen niin tiivistetysti palkkalouhoksen uumenissa, etten ehdi tännekään narisemaan yksitavuisesta elämänsisällöstä. Työ. Vie mennessään, vaan minulle on luvattu, että viikonlopun loppuna saan jo kurkkia louhostani maanpinnalta käsin. Omin silmin. Katsotaan siis ensi viikolla mihin ja mistä päivä paistaa lampaan kasaan.

Kunnes taas tapaamme. Iloa ja eloa!

*
Vinkkaus:
Toisinaan elämä on ruusuilla tanssimista. Toisinaan on houkuttelevaa tehdä itse oma tanssialustansa. Käsityöläiset, kaunosielut ja kirjojat tässä tulee hurmaava kirja: Ingrid Eggimann-Jonsson; Lumoavat ruusukirjailut. Nimi kertoo jo kaiken! Kirjassa on raikkaalla tavalla upeita kirjonta- ja ompelumalleja kukkien kuningatteresta. Mallit on toteutettu perinnettä pöyhien. Jos et harrasta tai vielä hallitse käsitöiden näpertelyä, niin tästä se saattaisi lähteä. Opus toimii myös ihan katselunautintonakin. Tämän kirjan voisin ostaa itselleni.

1 kommentti:

  1. Tee työtäs laulellen ja kirjavinkin perusteella sitä voisi tehdä myös kirjaillen ;)

    Käsityöt on pop, mutta minä teetän tästäkin eteenpäin kirjailut, virkkaukset ja neulomiset omalla siskolla.

    VastaaPoista