maanantai 29. elokuuta 2011

Loppu lähenee

Moro!
Se o muanantai ny ja virallisista kesäkuukausista viimeistä vedellään. Vietän niin autuaita kesän kuoppajaisia ettei ilmoillakaan ole väliä. Se on loppu ny. The End.

Viisas Hammas saa jäädä kiinni lampaan luuhun. Tähän toteamukseen tuli dr. Tuomio tänään. Lammas valitti, myös tästä päätöksestä. Ei muutosta. Ihmeitä keskeltä haavia taikka arkea: Tohtori ilmoitti, että ensi viikon viikkokäynnin jälkeen voidaan pitää taukoa! Iloitsin yhdessä hammashoitajan kanssa. Sitten viesti meni kuuloluuhun saakka. "Taukoa"? Enkö saa vieläkään paikanpäästöä hampaistolleni?! Mitä siellä kidassa vielä pitää sorvata? Ne kolme paikattua hammastahan on jo vaihdettu uusiin kuoseihin ja wanha Viisaskin päätetty säästää. Ähhhh. Ehkä dr. Tuomio itse tarvitsee tauon minun ikenistä. Olen murheen hammaskruunu.

Vaan tauko on paikallaan, jotta saan teksteihinikin vaihtelua. Hymyä. Arkiaamuni on aloitetteva jotenkin toisin, ei enää puudutettuna. 'Consummatum est -Se on täytetty'. Näihin sanoihin voimme dr. Tuomion kanssa päättää tämän kauden hammasrallin. Paikka paikan päälle ja täynnä on. Hymisen eloisasti etten kohdannut Kuoppaajaani yhdelläkään lääkärikäynnillä. Veikkonen kyllä kaarteli nurkilla... Ensi viikon jäähyväiskäynniltä aion laaseroida itseni ulkoavaruuteen. En palaa hetkessä. Olen valoa nopeampi lammas. Vaikeroi Danny, vaikeroi!

Hymyilyttävän hohdokasta viikkoa kaikille! Pitäkää asenne pöydällä ja hampaat suussa!







1 kommentti:

  1. Hampaat on suussa, liian montakin- omasta mielestäni ainakin.
    Ihanaa että kesä loppuu, kyllä joutaakin jo syksy kunnolla päästä rellestämään!

    Leppoisaa syksyn alkua.

    VastaaPoista